Kapsalon Beerlage

Kapsalon Beerlage is een Kapper gelegen aan Oldenzaalsestraat 235 in Hengelo.

Meer informatie over Kapsalon Beerlage in Hengelo

Kapsalon Beerlage in Hengelo is al 80 jaar gespecialiseerd in het knippen van heren, zowel jong als oud. Het enthousiaste en vakkundige team staat vijf dagen per week voor hun klanten klaar. Een afspraak maken kan telefonisch, via het online boekingssysteem of via WhatsApp. Daarnaast bieden ze ook vernieuwde cadeaubonnen aan, die zowel leuk zijn om te geven als om te krijgen. Tijdens de zomervakantie hanteren ze hun reguliere openingstijden, maar het kan zijn dat de bezetting beperkt is. Daarom wordt geadviseerd om tijdig een afspraak te plannen. Met vriendelijke groet, Kapsalon Beerlage.

Wil je weten wat Kapsalon Beerlage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Beerlage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Beerlage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Beerlage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kapsalon Beerlage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Beerlage

Bezoekers bekeken ook