Kapsalon Hair By Treder Hengelo

Kapsalon Hair By Treder Hengelo is een Kapper gelegen aan Willem van Otterloostraat 35 in Hengelo.

Meer informatie over Kapsalon Hair By Treder Hengelo in Hengelo

Hair by Treder is een moderne professionele kapsalon in Hengelo waar volgens de laatste haarmode geknipt, gepermanent en gekleurd wordt. Ze werken met prima producten en geven graag advies over coupe verandering en haarverzorging. Naar de kapper gaan is meer dan alleen je haar laten knippen, het is ontspanning en aandacht voor jezelf. Ze bieden ook Weave Hairextensions aan van uitstekende kwaliteit. De kapsalon volgt de laatste trends en heeft verschillende producten om het kapsel in topconditie te houden. Ze zijn kleurspecialisten en werken op afspraak. Het creatieve team maakt de leukste kapsels die perfect bij je passen en ze hanteren een redelijk prijsniveau. Daarnaast bieden ze een persoonlijke pas voor het hele gezin en hebben ze overal WiFi beschikbaar. De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 16.00 uur.

Wil je weten wat Kapsalon Hair By Treder Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hair By Treder Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hair By Treder Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hair By Treder Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kapsalon Hair By Treder Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hair By Treder Hengelo

Bezoekers bekeken ook