Kapsalon Het Woolde Hengelo

Kapsalon Het Woolde Hengelo is een Kapper gelegen aan Bandoengstraat 58 in Hengelo.

Meer informatie over Kapsalon Het Woolde Hengelo in Hengelo

Welkom bij Kapsalon Het Woolde in Hengelo! Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen met de perfecte haarstijl. Of u nu kleur, opsteken, make-up of epileren wilt, bij ons bent u aan het juiste adres. We geven gratis advies over uw haarstijl en model, en bieden ook behandelingen zoals fade en scheren aan. U kunt eenvoudig een afspraak maken, maar ook zonder afspraak langskomen. Bovendien hebben we regelmatig leuke acties, dus houd onze website of Facebookpagina in de gaten! Bij Kapsalon Het Woolde staat de klant centraal en streven we naar kwaliteit. Blijf op de hoogte van onze activiteiten door onze pagina te liken op Facebook, waar we regelmatig berichten plaatsen over acties en aanbiedingen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of Facebook messenger.

Wil je weten wat Kapsalon Het Woolde Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Het Woolde Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Het Woolde Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Het Woolde Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kapsalon Het Woolde Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Het Woolde Hengelo

Bezoekers bekeken ook