Keurslagerij Koekenberg

Keurslagerij Koekenberg is een Slagerij gelegen aan Deurningerstraat 102 in Hengelo.

Meer informatie over Keurslagerij Koekenberg in Hengelo

Keurslager Marc Koekenberg heeft tijdelijk geen belegde broodjes vanwege een personeelstekort, maar vanaf maandag 30 oktober kunnen deze weer besteld worden. Ook is het tussen 10 december 2023 en 2 januari 2024 niet mogelijk om een koud-warm buffet en/of stampot buffet te bestellen. Keurslager Koekenberg is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en heeft service hoog in het vaandel staan. Ze zijn gespecialiseerd in barbecues en hebben een ruime keuze aan groot vlees voor op de BBQ, barbecuepakketten en weekaanbiedingen. Daarnaast is er een spaaractie voor gratis specialiteiten of korting bij Keurslager Koekenberg. Er zijn ook verschillende tapasboxen en kisten gevuld met lekkernijen te koop. Bij elke Keurslager in Nederland is het mogelijk om cadeaukaarten te kopen en verzilveren. Verder is er een recept van de week voor gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes. De openingstijden kunnen worden gevonden op de website en bij noodgevallen kan er contact worden opgenomen met Marc Koekenberg via het telefoonnummer 06-10943539.

Wil je weten wat Keurslagerij Koekenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Koekenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Koekenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Koekenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Keurslagerij Koekenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Koekenberg

Bezoekers bekeken ook