Kidzstore.eu

Kidzstore.eu is een Babywinkel gelegen aan Zirkoonstraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over Kidzstore.eu in Hengelo

Let op! Vanwege de drukke periode bij de koeriersdienst kan het langer duren voordat je je bestelling ontvangt in bepaalde gebieden. Bij Kidzstore helpen ze je graag bij het kiezen van leuk speelgoed voor je kleintje. Ze hebben nieuwe prints met dierlijke en natuurlijke invloeden, passend bij de laatste kleurentrends. Daarnaast wordt er teruggekomen op iets wat zo vanzelfsprekend is als naar het toilet gaan. Verder is er informatie beschikbaar en kun je je abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, nieuwe producten en beste aanbiedingen.

Wil je weten wat Kidzstore.eu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kidzstore.eu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kidzstore.eu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kidzstore.eu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kidzstore.eu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kidzstore.eu

Bezoekers bekeken ook