Kievit Sport

Kievit Sport is een Hardloopwinkel gelegen aan Medisch Centrum de Kievit, Sabina Klinkhamerweg 10 in Hengelo.

Meer informatie over Kievit Sport in Hengelo

Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo, Nederland. Ze bieden een breed scala aan sportschoenen en sportkleding voor zowel heren als dames. Het loopanalysecentrum van Kievit Sport is een belangrijk onderdeel van hun diensten. Ze bieden gedetailleerde loopanalyses aan, waarbij ze kijken naar de looppatronen van klanten en advies geven over de juiste schoenen en zolen. Klanten zijn erg tevreden over de professionele service en het deskundige personeel van Kievit Sport. De winkel heeft ook een online webshop waar klanten terecht kunnen voor het kopen van sportartikelen. Naast sportschoenen verkopen ze ook sportkleding en accessoires die bij verschillende sporten passen. Kievit Sport staat bekend om hun betrokkenheid en expertise in de sportwereld. Ze bieden ook advies en maattabellen aan om klanten te helpen de juiste producten te vinden. Al met al is Kievit Sport een populaire sportwinkel die bekend staat om zijn uitstekende service en deskundigheid.

Wil je weten wat Kievit Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kievit Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kievit Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kievit Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kievit Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kievit Sport

Bezoekers bekeken ook