Kledingboetiek Leger des Heils

Kledingboetiek Leger des Heils is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Agonstraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over Kledingboetiek Leger des Heils in Hengelo

Het Leger des Heils pleit voor een verandering in het denken over dakloosheid en zet in op het geven van een woonplek als eerste stap in het herstelproces van mensen. Ze bieden professionele begeleiding om mensen te ondersteunen. Het Leger des Heils zoekt actief naar dak- en thuislozen en biedt praktische hulp om hen te helpen en te verwijzen naar verdere hulpverlening. Ze vinden deze mensen vaak niet in beeld bij andere instanties. Er wordt ook aandacht besteed aan geloof en zingeving in buurthuiskamers en het belang van een eigen woning als startpunt voor herstel. Het verhaal van Georgian laat zien hoe hij weer perspectief heeft gekregen. Het Leger des Heils benadrukt dat ze echt iets kunnen toevoegen in iemands leven. Het is mogelijk om gratis het magazine Soelaas te bestellen en kleding te doneren.

Wil je weten wat Kledingboetiek Leger des Heils verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kledingboetiek Leger des Heils of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kledingboetiek Leger des Heils? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kledingboetiek Leger des Heils het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kledingboetiek Leger des Heils reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kledingboetiek Leger des Heils

Bezoekers bekeken ook