Kleissen Bouwmanagement en Advies

Kleissen Bouwmanagement en Advies is een Bouwadviseur gelegen aan Deldenerstraat 61 in Hengelo.

Meer informatie over Kleissen Bouwmanagement en Advies in Hengelo

Bij Kleissen draait het om het vinden van passende oplossingen voor ieder vraagstuk op het gebied van houdbare huisvesting. Ze bieden advies en bouwmanagement voor de ontwikkeling, realisatie, exploitatie en onderhoud, waarbij ze zich richten op ecologische, sociale en dynamische duurzaamheid. Als bouwmanagement- en adviesbureau hebben ze al ruim 27 jaar ervaring in het begeleiden van projecten in heel Nederland. Ze hechten veel waarde aan samenwerking en komen graag tot een houdbare oplossing voor ieder vraagstuk samen met hun klanten. Ze zijn trots op diverse mooie projecten die ze hebben gerealiseerd, zoals de transformatie van de Witte Villa en toren C2 in Arnhem en de bouw van energiezuinige flexwoningen in Eerbeek. Ook delen ze nieuws en kennis, zoals uitleg over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en de feestelijke opening van Bakkerij Nollen in Hengevelde. Daarnaast stellen ze enkele medewerkers voor en noemen ze enkele datums waarop er artikelen zullen verschijnen.

Wil je weten wat Kleissen Bouwmanagement en Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleissen Bouwmanagement en Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleissen Bouwmanagement en Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleissen Bouwmanagement en Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kleissen Bouwmanagement en Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleissen Bouwmanagement en Advies

Bezoekers bekeken ook