Knetter

Knetter is een Winkel gelegen aan Molenstraat 9 in Hengelo.

Meer informatie over Knetter in Hengelo

Welkom bij Knetter, een kleurrijke winkel met een café in Hengelo en een webshop. In de webshop vind je allerlei leuke cadeautjes, zoals woonaccessoires, kraamcadeautjes, kaarsen, theecadeautjes en postkaarten. Elke week is er iets nieuws te vinden in de winkel en webshop. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen. Deze week zijn er verschillende favorieten, zoals een handige tas, een ovaal bord, een cadeauverpakking met snoepjes, een retro kapstok, een kerst aftelkalender met cadeautjes, een vis van keramiek, een rollerskate pin, een kleurrijk kussen, een ovenschaal, een koektrommel, en een engelvormige kandelaar. De winkel is gevestigd in Hengelo en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Knetter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knetter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knetter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knetter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Knetter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knetter

Bezoekers bekeken ook