Kniest Totaal

Kniest Totaal is een Bouwbedrijf gelegen aan Beekvoorde 67 in Borne.

Meer informatie over Kniest Totaal in Borne

Bij Kniest Totaal kunt u terecht voor al uw bouw- en renovatieprojecten. Ze bieden een persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt en bespreken alles vooraf met de klant, zodat u precies weet wat het gaat kosten en wanneer het gerealiseerd wordt. Ze streven naar optimale nauwkeurigheid en kwaliteit tijdens het hele bouwproces en werken samen met professionals uit de bouwwereld. Open communicatie is belangrijk voor hen en ze werken met korte communicatielijnen en één contactpersoon. Ze stemmen hun werkzaamheden af op uw eisen en wensen en denken graag met u mee. Als de klus die u wilt laten doen niet op hun dienstenlijst staat, kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

Wil je weten wat Kniest Totaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kniest Totaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kniest Totaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kniest Totaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kniest Totaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kniest Totaal

Bezoekers bekeken ook