Koopmans Redactie

Koopmans Redactie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Louis Bouwmeesterstraat 166 in Hengelo.

Meer informatie over Koopmans Redactie in Hengelo

Bernadette Koopmans is een ervaren vakvrouw op het gebied van tekst. Of je nu een fris artikel voor een relatiemagazine nodig hebt, iemand zoekt die teksten kan verbeteren, een web- of eindredacteur nodig hebt, of iemand zoekt voor een publiciteitscampagne, Bernadette is de juiste persoon voor de klus. Ze kan je helpen met verschillende soorten teksten, zoals websites, brochures, tijdschriften, exposities, boeken en nieuwsbrieven. Een goede tekst is volgens Bernadette boeiend en wekt nieuwsgierigheid op. Ze kan ingeschakeld worden voor uiteenlopende onderwerpen, van maatschappelijke tot technische thema's en sociale tot exacte wetenschappen. Voor schrijfwerk, begeleiding en advies kun je contact opnemen via e-mail. Koopmans Redactie zorgt voor teksten die spreken.

Wil je weten wat Koopmans Redactie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koopmans Redactie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koopmans Redactie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koopmans Redactie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Koopmans Redactie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koopmans Redactie

Bezoekers bekeken ook