Kościół Hengelo

Kościół Hengelo is een Christelijke kerk gelegen aan Sint Janstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Kościół Hengelo in Hengelo

De Parafia p.w. NMP Częstochowskiej in de Archidiecezji Utrecht is een Poolse parochie gewijd aan Onze Lieve Vrouw van Częstochowa in het Aartsbisdom Utrecht. Er worden regelmatig heilige missen gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag. De parochie is gevestigd in Hengelo. Voor meer informatie over de mis tijden en andere evenementen, kan men de kalender en de plattegrond op de website van ParafiaPolska.nl raadplegen. De website is ontworpen door OptArt en biedt ook websites aan voor Poolse bedrijven.

Wil je weten wat Kościół Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kościół Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kościół Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kościół Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kościół Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kościół Hengelo

Bezoekers bekeken ook