Kousen Elzinga

Kousen Elzinga is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Enschedesestraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Kousen Elzinga in Hengelo

Elzinga Kousen is een speciaalzaak voor sokken, kousen, panty's, leggings en andere beenmode. Op dit moment bieden ze 10% korting op de hele bestelling met de code 'nieuwewebsite'. Bij het afrekenen kun je deze code invullen. In de winkelwagen zijn verschillende artikelen toegevoegd, zoals panty's, bodywear en herenartikelen. Daarnaast worden er ook een aantal uitgelichte producten genoemd, zoals steunkousen en verschillende sokken. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 074 - 250 78 46 of via e-mailadres info@elzingakousen.nl. Verder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Kousen Elzinga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kousen Elzinga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kousen Elzinga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kousen Elzinga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kousen Elzinga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kousen Elzinga

Bezoekers bekeken ook