KPN winkel Hengelo

KPN winkel Hengelo is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Telgen 1-3 in Hengelo.

Meer informatie over KPN winkel Hengelo in Hengelo

KPN heeft een nieuwe dienst genaamd SuperFiber gelanceerd, waarmee mensen thuis supersnel en superstabiel internet kunnen krijgen met snelheden tot wel 4 Gbit/s. Daarnaast biedt KPN ook andere diensten aan zoals internet en tv, mobiele telefonie, glasvezel, sim only en zakelijke oplossingen. Er zijn ook combinatieaanbiedingen beschikbaar, zoals de Samsung Galaxy S23 met een gratis Tab A8 LTE cadeau. Daarnaast heeft KPN ook nieuws over de nieuwe iPhone 15 Pro, de Apple Watch en de mogelijkheid om je huis slim te maken met KPN en tink. Er zijn ook tijdelijke topdeals beschikbaar bij KPN. KPN biedt ook verschillende services aan, zoals de Wifi manager, KPN Winkels en hulp bij bestellingen en facturen. Voor ondernemers is er ook een speciaal aanbod van 100% Zakelijk Glasvezel van KPN, wat First Class Internet belooft.

Wil je weten wat KPN winkel Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KPN winkel Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KPN winkel Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KPN winkel Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar KPN winkel Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KPN winkel Hengelo

Bezoekers bekeken ook