Krav Maga Hengelo

Krav Maga Hengelo is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Havezatenlaan 18 in Hengelo.

Meer informatie over Krav Maga Hengelo in Hengelo

Protect & Defend biedt 2 gratis proeflessen aan. Het team bestaat uit verschillende instructeurs, waaronder Xander Hendriksen, Coen van der Wals, Ronald Braam, Steven, Michael Dikmans, Jason van der Zeeuw, Juliët Huisman, Jana van der Zeeuw-Ferwerda, Daniël Brouwers, en Brechtje de Groot. Klanten zijn erg tevreden over de sportschool, waar persoonlijke begeleiding en een gezellige sfeer centraal staan. Ruan Umboh en Linda Arts prijzen de leraren en de behulpzame sfeer onderling. Frans Tigelaar vindt het een goede en respectvolle sportschool, zowel voor kinderen als volwassenen. Paulien Nijkamp benadrukt de goede begeleiding en keuzemogelijkheden voor lessen en trainingen.

Wil je weten wat Krav Maga Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Krav Maga Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Hengelo

Bezoekers bekeken ook