Kringloop EHB Hengelo

Kringloop EHB Hengelo is een Kringloopwinkel gelegen aan Langelermaatweg 41 in Hengelo.

Meer informatie over Kringloop EHB Hengelo in Hengelo

Bij Kringloop EHB Hengelo vindt u een ruim assortiment tweedehands en nieuwe spullen van goede kwaliteit, zoals meubels, kleding, speelgoed en elektronica. De winkel heeft een gezellige ruimte waar u rustig kunt rondkijken. Alle ingezamelde spullen worden gecontroleerd, schoongemaakt en geprijsd. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen als u spullen heeft die u wilt doneren of als u hulp nodig heeft bij een woningontruiming. Daarnaast biedt de winkel ook de service om spullen bij u op te halen of bij u thuis af te leveren.

Wil je weten wat Kringloop EHB Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop EHB Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop EHB Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop EHB Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kringloop EHB Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop EHB Hengelo

Bezoekers bekeken ook