Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo

Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo is een Kringloopwinkel gelegen aan Hamerstraat 21 in Hengelo.

Meer informatie over Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo in Hengelo

Het Goed is een kringloopwarenhuis waar je je ongebruikte spullen kunt brengen. Ze bieden passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hebben de hoogste PSO-certificering ontvangen. Het Goed werkt samen met Bol.com om producten een tweede kans te geven. Ze streven naar een circulaire economie en een inclusieve samenleving. Door spullen een tweede kans te geven, kunnen ze de CO2-uitstoot verminderen. Je kunt je spullen brengen bij Het Goed of gratis laten ophalen. Ze bieden ook een inboedelservice en bezorgservice aan. Als je een vraag hebt, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo

Bezoekers bekeken ook