Kristalkerk

Kristalkerk is een Kerk gelegen aan P.C. Hooftlaan 210 in Hengelo.

Meer informatie over Kristalkerk in Hengelo

Alle diensten van 3GK Hengelo zijn online te volgen in de Kristalkerk. Deze gemeente is ontstaan uit een samengaan van drie kerken in Hengelo: de Christelijke Gereformeerde Kerk, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt). Landelijk zullen de NGK en de GKv op 1 mei 2023 fuseren en samen de Nederlandse Gereformeerde Kerk vormen. Via een speciale knop op de website kunnen gebedspunten worden ingestuurd, ongeacht of je lid bent van de kerk of niet. De kerkdiensten vinden plaats in de Kristalkerk op de P.C. Hooftlaan in Hengelo, met een ochtenddienst om 10:00 uur en een middagdienst om 16:30 uur. Op de website is ook ander nieuws te vinden, zoals de liturgie van de dienst op zondagmiddag 22 oktober 2023, waarbij broeder Rini van der Beek voorganger zal zijn.

Wil je weten wat Kristalkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kristalkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kristalkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kristalkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kristalkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kristalkerk

Bezoekers bekeken ook