Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch

Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch is een Snackbar gelegen aan Uitslagsweg 91-1 in Hengelo.

Meer informatie over Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch in Hengelo

Heb je honger gekregen na het winkelen in winkelcentrum Hengelose Esch? Dan kun je terecht bij Kwalitaria in Hengelo om je honger te stillen. Ze hebben diverse vers klaargemaakte baguettes, tosti's en salades op het menu staan voor een lekkere lunch. Als het al tijd is voor het avondeten, kun je ook bij hun snackbar terecht voor een heerlijke hamburger, friet met een snack of een compleet menu. En natuurlijk kun je ook gewoon even langskomen voor een bakje koffie of thee tijdens het winkelen. Kwalitaria staat voor kwaliteit en ze vinden het leuk om het steeds beter te maken. Ze hebben plezier in wat ze doen en dat maakt het bijzonder. Meld je aan voor hun nieuwsbrief om heerlijke acties en aanbiedingen te ontvangen, of download de Kwalitaria app voor iOS of Android.

Wil je weten wat Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwalitaria Délifrance Hengelose Esch

Bezoekers bekeken ook