Kyoto Sushi

Kyoto Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 11 in Hengelo.

Meer informatie over Kyoto Sushi in Hengelo

Welkom op de website van Kyoto Sushi in Hengelo! Op onze website kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven ons 5 sterren na 875 beoordelingen, dus ervaar het zelf! Meld u aan voor onze nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kunt u punten sparen bij elke besteding van €20,00. Bij 20 punten krijgt u €10 korting. Download onze app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Populaire gerechten zijn onder andere de Eda mame, Fried ebi en Gyoza kip. Daarnaast bieden wij verschillende boxen aan, zoals de Maki mix, Uramaki mix en Nigiri box. Ook hebben wij specials met Kyoto black of normale rijst. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Kyoto roll, Spicy crispy chicken roll en Black angus beef roll.

Wil je weten wat Kyoto Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kyoto Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kyoto Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kyoto Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kyoto Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kyoto Sushi

Bezoekers bekeken ook