La Ris Beauté

La Ris Beauté is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Bongertsweg 17 in Hengelo.

Meer informatie over La Ris Beauté in Hengelo

Mijn naam is Dewi Tibben-Durand en ik ben al 15 jaar werkzaam in mijn eigen schoonheidssalon genaamd Salon Sjiek in Hengelo. Mijn werk is mijn passie en ik werk samen met mijn klanten aan de ultieme huidconditie. Ik maak gebruik van de nieuwste Diode Laser 3D-IPL Spark PRO, een technologisch geavanceerd en medisch gecertificeerd systeem waarmee ik verschillende huidproblemen kan behandelen, zoals definitieve ontharing, huidverjonging, acne, zonneschade, roodheid, hyperpigmentatie, couperose, rosacea en ouderdomsvlekken. Veel vrouwen willen na hun veertigste graag iets doen aan huidverjonging en met de spark pro full face behandeling kan ik hen helpen om de best mogelijke natuurlijke huid te creëren. In mijn salon werk ik met hoogwaardige producten van KRX Aesthetics en Ernani Lata, die gericht zijn op daadwerkelijke huidverbetering. Voor vragen of het maken van afspraken ben ik bereikbaar via de app. Voel je welkom in mijn sfeervolle salon.

Wil je weten wat La Ris Beauté verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Ris Beauté of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Ris Beauté? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Ris Beauté het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar La Ris Beauté reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Ris Beauté

Bezoekers bekeken ook