Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering

Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering is een Italiaans restaurant gelegen aan Drienerstraat 24-26 in Hengelo.

Meer informatie over Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering in Hengelo

Bij Lab26 in Hengelo kun je genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Alles wordt bereid met verse ingrediënten van kleine producenten uit Italië. Lab26 is gevestigd in een uniek concept samen met de Vandaag Concept-Store, waar interieur, lifestyle en Italiaans eten samenkomen. Je kunt hier niet alleen lekker eten, maar ook shoppen en ontspannen. Fabio, de eigenaar van Lab26, heeft zijn passie voor paarden achtergelaten om zijn liefde voor de Napolitaanse keuken te delen. Samen met zijn familie importeert hij dagelijks verse producten uit Napels. Naast het restaurant biedt Lab26 ook catering en private dining aan. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 22:00.

Wil je weten wat Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lab26 Aperitivo Club, Lab26 Italiaanse Catering

Bezoekers bekeken ook