Lauri's Nails

Lauri's Nails is een Nagelstudio gelegen aan Industriestraat 121 in Hengelo.

Meer informatie over Lauri's Nails in Hengelo

Lauri's Nails is een nagelstudio die wordt gerund door Lauri. Ze hecht veel waarde aan een ontspannen sfeer en de gezondheid van de natuurlijke nagel. De kwaliteit en service zijn voor haar het belangrijkst, daarom gebruikt ze het merk CND Shellac voor haar behandelingen. Ze werkt ook met het merk Cuccio voor de verzorging van de nagels. Hygiëne speelt een grote rol in haar werk, waarbij ze voor elke klant een eigen vijlenset gebruikt en de tafel en materialen ontsmet na elke behandeling. Lauri biedt verschillende behandelingen aan, zoals CND Shellac behandelingen, BIAB behandelingen en Acryl Nieuwe Set. Naast haar werk als nagelstyliste studeert ze CMD en is haar nagelstudio geopend van vrijdag tot zondag. Je kunt contact met haar opnemen om een afspraak te maken of voor vragen over de behandelingen. Ook kun je haar social media pagina's bekijken voor updates en nieuwe nail art designs. De openingstijden van de nagelstudio zijn op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur.

Wil je weten wat Lauri's Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lauri's Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lauri's Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lauri's Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lauri's Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lauri’s Nails

Bezoekers bekeken ook