Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie

Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie is een Fietsenwinkel gelegen aan Pasmaatweg 40 in Hengelo.

Meer informatie over Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie in Hengelo

In Hengelo (Overijssel) bevindt zich Leenders Bike Totaal, een van de grootste fietsenwinkels van Nederland met een assortiment van nationale en internationale topmerken. Ze hebben verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische bakfietsen en e-mountainbikes. Met meer dan 300 demofietsen op hun eigen testbaan kun je bij Leenders Bike Totaal verschillende fietsen uitproberen en advies krijgen van hun adviseurs. Daarnaast hebben ze ook een online winkel waar je fietsen kunt bestellen. Op de eerste verdieping van de winkel bevindt zich een e-bike center met een uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen van verschillende merken. Ook hebben ze een groot assortiment aan e-mountainbikes, waar mensen uit het hele land speciaal voor naar Hengelo komen. Daarnaast hebben ze ook een outlet met afgeprijsde fietsen en een professionele werkplaats waar ze fietsen repareren en onderhouden.

Wil je weten wat Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Leenders Bike Totaal - Fietsenwinkel en fietsreparatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leenders Bike Totaal – Fietsenwinkel en fietsreparatie

Bezoekers bekeken ook