Lefman Schilders

Lefman Schilders is een Schilder gelegen aan Oosterveldsingel 5J in Hengelo.

Meer informatie over Lefman Schilders in Hengelo

Lefman is een schildersbedrijf dat zich richt op zowel zakelijk als particulier schilderwerk. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder het schilderen van bedrijfspanden, horecagelegenheden, uitvaartcentra, scholen en complete woningen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de afwerking van plafonds en muren, het herstellen van schade en het aanbrengen van diverse behangsoorten. Ook bieden ze Beton Ciré aan, een waterdicht betonstuc dat zorgt voor een moderne betonlook. Lefman is in 2021 opgericht door de samenwerking van schildersbedrijf Leverink en schildersbedrijf Olde Hendrikman. Ze streven naar tevreden klanten door duidelijke afspraken te maken en te luisteren naar de wensen van de klant. Daarnaast laten ze zien dat ze kwaliteit leveren door ervoor te zorgen dat er niets meer te zien is van brand- of waterschade. Ze hebben al verschillende projecten afgerond, waaronder de FC Twente Skyboxen en Jan Krul Caravans. Als je geïnteresseerd bent in hun diensten, kun je vrijblijvend contact opnemen voor een offerte op maat.

Wil je weten wat Lefman Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lefman Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lefman Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lefman Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lefman Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lefman Schilders

Bezoekers bekeken ook