Liana - haarstudio

Liana - haarstudio is een Kapper gelegen aan Sprinkhaan 22 in Hengelo.

Meer informatie over Liana - haarstudio in Hengelo

Bij Liana haarstudio ben je in goede handen als het gaat om je haar. De kapsalon is geopend in november 2017 en biedt een moment voor jezelf, waar je kunt rekenen op professioneel advies voor jouw wensen en behoeften. Na een bezoek aan Liana stap je ontspannen en stralend naar buiten met een nieuwe look. Op dit moment heeft Liana een klantenstop en is er geen ruimte in haar agenda voor nieuwe klanten. Als jouw e-mailadres echter in haar klantenbestand staat, kun je wel online een afspraak maken. Om niks te missen kun je Liana volgen op onder andere Instagram onder de naam liana.haarstudio. Liana is een hairstylist voor dames, heren en kinderen, gespecialiseerd in highlighting, balayage en blond haar.

Wil je weten wat Liana - haarstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liana - haarstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liana - haarstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liana - haarstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Liana - haarstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liana – haarstudio

Bezoekers bekeken ook