Linderhof Installatie Techniek

Linderhof Installatie Techniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Oelerweg 24 in Hengelo.

Meer informatie over Linderhof Installatie Techniek in Hengelo

Linderhof Installatietechniek is een bedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in verschillende vakgebieden, zoals centrale verwarming, loodgieterswerk, elektra en duurzame energie. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van designradiatoren en hebben een ruime keuze in hun showroom. Daarnaast bieden ze ook Nefit HR-ketels en oplossingen voor duurzame energie aan. Hun werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op particuliere klanten en kleinschalige woningbouw. Ze hebben ook een eigen servicedienst die klaarstaat om storingen aan CV-ketels, installaties, waterleidingen en rioleringen op te lossen, zowel op regie- als contractbasis. De showroom is elke dag geopend, maar alleen op afspraak.

Wil je weten wat Linderhof Installatie Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linderhof Installatie Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linderhof Installatie Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linderhof Installatie Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Linderhof Installatie Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linderhof Installatie Techniek

Bezoekers bekeken ook