Loohuis Installatietechnieken B.V.

Loohuis Installatietechnieken B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Wegtersweg 37 in Hengelo.

Meer informatie over Loohuis Installatietechnieken B.V. in Hengelo

Loohuis Groep is een bedrijf dat trots is op hun werk. Ze hebben referenties waar je kunt zien wat voor werk ze doen. Ze zijn gespecialiseerd in installaties voor woningbouw, utiliteit, renovatie, retail en gebouw automatisering. Ze werken op een modulaire manier en hebben projecten waar ze trots op zijn. Daarnaast bieden ze ook 24/7 service, beheer en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Als je geïnteresseerd bent om bij Loohuis te werken, stage te lopen of af te studeren, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Loohuis Installatietechnieken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loohuis Installatietechnieken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loohuis Installatietechnieken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loohuis Installatietechnieken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Loohuis Installatietechnieken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loohuis Installatietechnieken B.V.

Bezoekers bekeken ook