Lusanna.nl Hengelo

Lusanna.nl Hengelo is een Beddenwinkel gelegen aan Marskant 64 in Hengelo.

Meer informatie over Lusanna.nl Hengelo in Hengelo

Lusanna heeft verschillende showrooms verspreid over Nederland. Er is een leegverkoop in Elst met openingstijden op donderdag, vrijdag en zaterdag. Er is ook een showroom in Hasselt met openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In Heerlen is er een pop-up store met openingstijden op vrijdag en zaterdag. Verder zijn er showrooms in Hengelo, Joure, Leerdam en Zevenaar. De vestiging in Wijhe is verhuisd naar Hasselt en de vestiging in Wognum is per 1 oktober gesloten. Als je aankooplocatie er niet meer tussen staat, kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. Je kunt ook langskomen in de showrooms om producten uit te proberen en advies te krijgen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt dan €5,- korting op je eerste aankoop.

Wil je weten wat Lusanna.nl Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lusanna.nl Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lusanna.nl Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lusanna.nl Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lusanna.nl Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lusanna.nl Hengelo

Bezoekers bekeken ook