Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda

Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda is een Schoonheidssalon gelegen aan Marktstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda in Hengelo

Met wimperextensions kun je eindelijk genieten van lange, volle wimpers zonder gedoe. Het aanbrengen van mascara en gebruik van een wimperkrultang behoren tot het verleden. Wimperextensions zijn gemaakt van synthetisch materiaal en worden één voor één op je eigen wimpers geplakt. Hierdoor zien ze er natuurlijk uit en voelen ze licht aan. Je kunt zelf bepalen hoe vol je de wimpers wilt hebben en welke lengte je wilt. Daarnaast blijven de wimperextensions wekenlang zitten, waardoor je altijd mooie wimpers hebt zonder dagelijkse inspanning. Het is belangrijk om de wimperextensions goed te verzorgen en regelmatig bij te laten werken, zodat je altijd het beste resultaat behoudt. Kortom, met wimperextensions hoef je nooit meer te prutsen met mascara en wimperkrultangen en geniet je altijd van prachtige, volle wimpers.

Wil je weten wat Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lush Eyelashes - Wimpers by Wanda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lush Eyelashes – Wimpers by Wanda

Bezoekers bekeken ook