Lust, Bakery & Bistro

Lust, Bakery & Bistro is een Restaurant gelegen aan Hazemeijerstraat 350 Gebouw C05 in Hengelo.

Meer informatie over Lust, Bakery & Bistro in Hengelo

Lust Bakery & Bistro is een unieke combinatie van een bakery en bistro. Ze hebben een pastry bakker en een bistro chef die de beste en lekkerste taarten, cakes, smoothies, freak shakes, lunches, high tea's en vis- en vleesgerechten maken. In de bakery worden heerlijke zoetigheden gebakken, zoals taarten, cakes en donuts, en je kunt ook genieten van de lekkere Freak shakes. In de bistro kun je ontspannen en genieten van vlees- en visgerechten uit de houtskooloven. Daarnaast biedt Lust Bakery & Bistro ook een uitgebreide high tea aan met diverse hartige en zoete hapjes. Kom langs en ervaar zelf de gerechten, smaken en gezelligheid van Lust Bakery & Bistro.

Wil je weten wat Lust, Bakery & Bistro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lust, Bakery & Bistro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lust, Bakery & Bistro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lust, Bakery & Bistro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Lust, Bakery & Bistro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lust, Bakery & Bistro

Bezoekers bekeken ook