Luxury for Beauty

Luxury for Beauty is een Groothandelaar gelegen aan Meijersweg 3 in Hengelo.

Meer informatie over Luxury for Beauty in Hengelo

Wij zijn een groothandel in haar-, schoonheids- en nagelproducten. In onze webshop kunt u ons assortiment bekijken, maar de prijzen en bestelmogelijkheden worden pas getoond nadat u bent ingelogd. Om een account aan te vragen, dient u een kvk te hebben in de hair- en beautybranche. U kunt uw gegevens mailen naar info@luxuryforbeauty.nl. U kunt de producten online bestellen of ze ophalen bij onze groothandel in Hengelo (ov). Graag ontvangen wij van tevoren een telefoontje, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is. Bij bestellingen vanaf €125,00 exclusief BTW leveren wij gratis binnen Nederland. U bent ook van harte welkom in onze groothandel in Hengelo (ov). U kunt bij ons betalen met Ideal, Paypal, vooraf overmaken, Mister Cash, Visa, Mastercard, Maestro, Klarna (achteraf betalen in termijnen) en onder rembours.

Wil je weten wat Luxury for Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Luxury for Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Luxury for Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luxury for Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Luxury for Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Luxury for Beauty

Bezoekers bekeken ook