Maatschap Dermatologie ZGT

Maatschap Dermatologie ZGT is een Dermatoloog gelegen aan Geerdinksweg 141 in Hengelo.

Meer informatie over Maatschap Dermatologie ZGT in Hengelo

Helaas zijn de wachttijden bij de dermatologie op dit moment langer dan normaal, waardoor het langer kan duren voordat je een afspraak hebt op de polikliniek. Dit kan vervelend zijn, en er worden excuses aangeboden voor het ongemak. De openingstijden van de polikliniek zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.30 uur. Er is ook informatie beschikbaar over de route in het ziekenhuis en hoe je contact kunt opnemen. Verder vind je informatie over de zorg en behandelingen die worden geboden bij de dermatologie, en algemene informatie over het ziekenhuis ZGT. Er wordt niet specifiek ingegaan op de professionals die werkzaam zijn bij de dermatologie.

Wil je weten wat Maatschap Dermatologie ZGT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Dermatologie ZGT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Dermatologie ZGT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Dermatologie ZGT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Maatschap Dermatologie ZGT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Dermatologie ZGT

Bezoekers bekeken ook