Magenta MultiMedia Tools B.V.

Magenta MultiMedia Tools B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Wegtersweg 1 in Hengelo.

Meer informatie over Magenta MultiMedia Tools B.V. in Hengelo

Magenta MMT is een leverancier van software voor vakbekwaamheidsmanagement, E-learning en cursusadministratie. Ze ondersteunen veiligheidsregio's en hulpverleningszones in Nederland en België, evenals de zorgsector. Ze hebben onlangs een vernieuwde versie van hun Preventie applicatie uitgebracht voor de Belgische hulpverleningszones. Daarnaast hebben ze ook een meerjarige overeenkomst getekend met Veiligheidsregio Fryslân en Veiligheidsregio Groningen. Magenta MMT biedt een modulair platform voor HRM, vakbekwaamheid management, elektronische leeromgeving, opleidingsadministratie, geïntegreerde digitale formulieren, query & report management, strategische personeelsplanning en uitrukken/interventies. Ze hebben samengewerkt met bedrijven en instellingen zoals Amsterdam Airport Schiphol, Veiligheidsregio Kennemerland, Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, Falck Veiligheidsopleidingen en Code Rood (Netwerk Acute Zorg). Je kunt contact met hen opnemen via hun website.

Wil je weten wat Magenta MultiMedia Tools B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magenta MultiMedia Tools B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magenta MultiMedia Tools B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magenta MultiMedia Tools B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Magenta MultiMedia Tools B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magenta MultiMedia Tools B.V.

Bezoekers bekeken ook