Magnifique haar en schoonheidssalon

Magnifique haar en schoonheidssalon is een Kapper gelegen aan H. Leefsmastraat 13 in Hengelo.

Meer informatie over Magnifique haar en schoonheidssalon in Hengelo

Magnifique Hengelo is een Haar- & Schoonheidssalon die bekend staat om hun creativiteit en trendsettende haarstijlen. Het team van enthousiaste dames staat klaar om uw haar- en beautywensen te vervullen en werkt met professionele producten van topkwaliteit. Een van hun methodes voor gezichtsontharing is epileren met draad, wat zorgt voor langdurig resultaat. Deze methode is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, omdat het geen contact maakt met hars of andere schoonheidsproducten. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om uw wimpers en wenkbrauwen te verven, wat vooral voor mensen met lichtere wimpers en wenkbrauwen een mooi effect kan hebben. De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van maandag en zondag. Magnifique Hengelo heeft een unieke aanpak en biedt persoonlijke aandacht en customized looks in een warm en inspirerend interieur. U kunt contact opnemen met de salon via telefoonnummer 074-2914771 of via de website www.magnifiquehengelo.nl.

Wil je weten wat Magnifique haar en schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magnifique haar en schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magnifique haar en schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magnifique haar en schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Magnifique haar en schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magnifique haar en schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook