Makkabikes Hengelo

Makkabikes Hengelo is een Fietsenmaker gelegen aan Nieuwstraat 49 in Hengelo.

Meer informatie over Makkabikes Hengelo in Hengelo

Makkabikes is een fietsenwinkel gelegen in het centrum van Hengelo. Ze geloven in service en helpen klanten zo snel mogelijk weer op weg. Het team van professionals heeft ruim 15 jaar ervaring in de fietsenbranche en biedt een gevarieerd aanbod aan mooie fietsen, zowel tweedehands als nieuw. Ze geven altijd eerlijk advies, een persoonlijke benadering en doen dit altijd met een glimlach. Makkabikes is ook een UPS Access Point™. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Makkabikes Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Makkabikes Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Makkabikes Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Makkabikes Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Makkabikes Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Makkabikes Hengelo

Bezoekers bekeken ook