Makro Hengelo

Makro Hengelo, gelegen in het bruisende centrum,, is een unieke groothandel die een uitgebreid assortiment van producten aanbiedt tegen scherpe prijzen. Met haar diverse aanbod trekt deze groothandel niet alleen ondernemers, maar ook particulieren aan die op zoek zijn naar kwaliteit, kwantiteit en voordeel.

Makro Hengelo is een groothandel die zich onderscheidt door haar omvang en opzet. In tegenstelling tot traditionele supermarkten, richt Makro zich op de verkoop van grotere hoeveelheden producten. Hierdoor is het vooral aantrekkelijk voor ondernemers en klanten die bulkinkopen willen doen voor hun bedrijf, horecagelegenheid of evenement. Maar ook particulieren kunnen hier profiteren van de voordelige prijzen door producten in grotere hoeveelheden aan te schaffen.

Het assortiment van de Makro in Hengelo

Het assortiment van Makro Hengelo is zeer divers en omvat zowel food- als non-foodproducten. In de uitgestrekte gangpaden vind je alles wat je nodig hebt, van verse groenten en fruit tot elektronica, huishoudelijke artikelen, kleding, meubels en nog veel meer. Dit maakt het winkelen bij Makro Hengelo een ware ontdekkingsreis, waar je vaak verrassende producten vindt die je elders niet snel tegenkomt.

Voordelen van de Makro folder

Een handig hulpmiddel voor klanten van Makro Hengelo is de wekelijkse folder. Deze folder staat boordevol aanbiedingen, promoties en speciale deals op verschillende producten. Het bladeren door de folder is een slimme manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen en om nog meer voordeel uit je aankopen te halen. Of je nu op zoek bent naar ingrediënten voor je restaurant, elektronica voor je bedrijf, of gewoon dagelijkse benodigdheden voor thuis, de Makro folder biedt talloze mogelijkheden om geld te besparen. De wekelijkse folder vol met aanbiedingen zorgt ervoor dat je nooit een goede deal hoeft te missen. Als je op zoek bent naar een winkel waar je groots kunt inkopen en kunt profiteren van voordelige prijzen, is Makro Hengelo de ideale plek voor jou!

Makro’s professionele klantenservice in Hengelo

Bij Makro Hengelo staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. De winkel beschikt over een professioneel en behulpzaam team van medewerkers dat klaarstaat om klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten en het beantwoorden van vragen. Vooral ondernemers kunnen rekenen op deskundig advies en ondersteuning om de beste producten te kiezen die aansluiten bij hun bedrijfsbehoeften.

Openingstijden van de Makro in Hengelo

Maandag: 09:00 – 22:00

Dinsdag: 09:00 – 22:00

Woensdag: 09:00 – 22:00

Donderdag :09:00 – 22:00

Vrijdag: 09:00 – 22:00

Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: 12:00 – 17:00

Contactgegevens Hengelo Makro

Diamantstraat 8, 

7554 TA Hengelo, Overijssel, 

Tel: 0900 – 20 25 300 

E-mail: contact@makro.nl

Share this article

Related posts

Hengelo Gezellig op de Veluwe

Hengelo is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Hengelo. Op deHengelogids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deHengelogids? Neem dan contact met ons op.