Market Istanbul

Market Istanbul is een Slagerij gelegen aan Breemarsweg 188 in Hengelo.

Meer informatie over Market Istanbul in Hengelo

Market Istanbul is al 37 jaar een toonaangevende vleesleverancier voor de horeca en catering in Overijssel en omstreken. Ze werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en streven ernaar om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van hun afnemers. Ze leveren kant-en-klare döner spiesen en kunnen ook grote hoeveelheden leveren. Alle vleeswaren worden bereid in hun eigen slagerij en afgeleverd met hun eigen koelwagen. Voor meer informatie en levering kunnen klanten contact opnemen met Ayhan KOK via het telefoonnummer 074-2428482.

Wil je weten wat Market Istanbul verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Market Istanbul of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Market Istanbul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Market Istanbul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Market Istanbul reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Market Istanbul

Bezoekers bekeken ook