Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V.

Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. is een Winkel voor kunstenaarsbenodigdheden gelegen aan Willemstraat 66 in Hengelo.

Meer informatie over Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. in Hengelo

De winkel is geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. De klantenservice is bereikbaar via 074-2452555. In de winkel vind je een ruim assortiment aan materialen voor kunstschilders, zoals verf, mediums, vernissen, penselen, paletmessen, papier, karton, foamboard, schilderdoeken, panelen, schildersezels, tekentafels, teken- en ontwerpmaterialen, lijsten, inlijstmaterialen, linodruk-, ets- en zeefdrukbenodigdheden. Daarnaast zijn er diverse producten in de aanbieding, zoals een afscheurpalet, een tekenprojector, een passe-partoutsnijder, aquarelverf, een starter set voor watervermengbare verf, een schetsblok, olieverf, een acrylverf set, een easel lamp, een glazen palet, een studio lamp en een houten kist met soft pastels. Bij de klantenservice kun je terecht voor vragen en contact. Er is een veilige en gemakkelijke betaalmogelijkheid en je kunt producten toevoegen aan je winkelmandje en gebruik maken van een filter.

Wil je weten wat Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martin Brinkhuis Kunstenaarsbenodigdheden B.V.

Bezoekers bekeken ook