Maximedia

Maximedia is een Softwarebedrijf gelegen aan High Tech Systems Park - Gebouw N, Haaksbergerstraat 67 in Hengelo.

Meer informatie over Maximedia in Hengelo

Maximedia is een software ontwikkelingsbureau dat sinds 1998 bestaat. Ze hebben een geheel vernieuwde website gerealiseerd voor Crematoria Twente en een iOS en Android app ontwikkeld voor VABO (VervangingsAdministratie BasisOnderwijs). Daarnaast hebben ze ook een nieuwe website gemaakt voor Zorg voor innoveren, een initiatief van vier overheidsorganisaties. Maximedia biedt ook andere software-oplossingen zoals Info-Kanaal, VABO en Plechtigheid Online, en ze kunnen op maat gemaakte software leveren. Ze zijn verhuisd naar een nieuw adres in Hengelo en werken onder andere voor Kentalis, Metropool, Carintreggeland, ZonMw, Interbest, Rabobank, Monuta, Enschede Promotie, Zone.college, Universiteit Twente, Ziekenhuisgroep Twente en de Politie.

Wil je weten wat Maximedia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maximedia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maximedia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maximedia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Maximedia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maximedia

Bezoekers bekeken ook