Mc Wok

Mc Wok is een Maaltijdbezorging gelegen aan Wemenstraat 9 in Hengelo.

Meer informatie over Mc Wok in Hengelo

Het restaurant Mc Wok heeft nieuwe openingstijden aangekondigd. Daarnaast is er een actie waarbij klanten die een bestelling plaatsen via de website kans maken op gratis loempia's of garnalen. Gedurende de hele maand is er een speciale maandbox verkrijgbaar voor €7,50, maar deze aanbieding geldt alleen bij afhalen of nuttigen in het restaurant en niet bij bezorgen. Het restaurant is ook op zoek naar bezorgers vanaf 16 jaar, die minimaal 2 avonden per week kunnen werken. Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie sturen naar info@mcwok.nl. Daarnaast biedt het restaurant ook een vegetarische wokbox aan voor €12,50 met seizoensgroenten en een saus naar keuze. Voor €15,95 is er ook een Chef's Surprise Box beschikbaar, waarbij de chef een verrassend gerecht klaarmaakt met een combinatie van garnalen, rund of kip. Het gerecht kan indien gewenst pittig worden gemaakt. Het winkelmandje op de website biedt directe toegang tot sollicitaties en de Facebookpagina van het restaurant.

Wil je weten wat Mc Wok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mc Wok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mc Wok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mc Wok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Mc Wok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mc Wok

Bezoekers bekeken ook