Melissa Bloemen en Kado’s

Melissa Bloemen en Kado’s is een Bloemist gelegen aan Uitslagsweg 93-11 in Hengelo.

Meer informatie over Melissa Bloemen en Kado’s in Hengelo

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Bij Melissa Bloemen kunt u snel en eenvoudig bloemen bestellen en laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om dezelfde dag nog bezorgd te krijgen. U kunt dit doen in drie eenvoudige stappen: kies het mooiste boeket, vul uw persoonlijke tekst in en het bezorgadres, en betaal direct online. Melissa Bloemen bezorgt bloemen zowel in Nederland als in het buitenland. Ze bieden een ruime keuze uit verse boeketten en garanderen een tijdige levering. Als u vragen heeft over bloemen bestellen, versturen, of het samenstellen van boeketten, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Er zijn verschillende boeketten beschikbaar, zoals het Hart met rozen, de Flowerbox, en het Fleurig najaar. Melissa Bloemen staat bekend als een mooie en perfecte bloemen webshop. Er is ook verzorging voor snijbloemen, workshops, rouwwerk en bruidswerk beschikbaar. Het bedrijf is gevestigd in Hengelo en kan gecontacteerd worden via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Melissa Bloemen en Kado’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melissa Bloemen en Kado’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melissa Bloemen en Kado’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melissa Bloemen en Kado’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Melissa Bloemen en Kado’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melissa Bloemen en Kado’s

Bezoekers bekeken ook