Meyra Hengelo

Meyra Hengelo is een Rolstoelenwinkel gelegen aan Granaatstraat 35 in Hengelo.

Meer informatie over Meyra Hengelo in Hengelo

Meyra is al 60 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige hulpmiddelen. Ze bieden rollators die gemakkelijk in gebruik zijn en hebben 12 vestigingen verspreid over Nederland. Bestellingen worden met zorg behandeld en kunnen vaak binnen 24 uur verzonden worden. Meyra biedt ook een breed assortiment aan producten, waaronder tweedehands hulpmiddelen. Ze hebben een eigen onderhouds- en reparatieservice en leveren maatwerk voor elke klant. Daarnaast hebben ze een app waarmee storingen en reparaties gemakkelijk gemeld kunnen worden. Hulpmiddelen kunnen ook online besteld worden, inclusief accessoires en onderdelen. Meyra is betrouwbaar en deskundig, met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging. Betalingen zijn veilig en verzending is betrouwbaar.

Wil je weten wat Meyra Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meyra Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meyra Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meyra Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Meyra Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meyra Hengelo

Bezoekers bekeken ook