Mia`secondhandstore

Mia`secondhandstore is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Drienerstraat 27 in Hengelo.

Meer informatie over Mia`secondhandstore in Hengelo

Mia's Second Hand Store is een gezellige winkel in het centrum van Hengelo. Ze verkopen mooie tweedehands en vintage kleding, schoenen en accessoires. Esmiralda Armanino is de eigenaar van de winkel en heeft deze overgenomen op 1 februari 2022. Duurzaamheid is belangrijk voor haar en ze heeft al ervaring met duurzaamheid van haar vorige werkgever IKEA. Na de overname heeft ze ook tweedehands kinderkleding toegevoegd en regelmatig Italiaans vintage ingekocht. De winkel werkt samen met lokale goede doelen en de ingebrachte kleding blijft eigendom van de inbrenger tot het moment van verkoop. Bij verkoop ontvangt de inbrenger 30% van de verkoopprijs. De winkel hangt de items 2 maanden op, waarna ze aan een goed doel worden geschonken als ze niet verkocht zijn. Mia's is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, beschadiging, diefstal of brand. Bij verkoop ontvangt de inbrenger 30% van het verkoopbedrag en de kleding hangt 2 maanden in de winkel. Mia's is een winkel vol "kleding met ervaring" en verkoopt tweedehands en vintage kleding. Ze hebben een mooie selectie van kleding en schoenen die er nog goed uitzien, en soms zelfs nieuw zijn. Mia's is ook milieuvriendelijk en goedkoper, omdat het kopen van tweedehands producten een milieuwinst oplevert en er minder nieuwe spullen gemaakt hoeven te worden. Bij Mia.

Wil je weten wat Mia`secondhandstore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mia`secondhandstore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mia`secondhandstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mia`secondhandstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Mia`secondhandstore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mia`secondhandstore

Bezoekers bekeken ook