Michella Bella Nails

Michella Bella Nails is een Nagelstudio gelegen aan Parallelweg SS 78A in Hengelo.

Meer informatie over Michella Bella Nails in Hengelo

Michella Bella Nails is een professionele nagelstyliste die perfectie, klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Op de website van Michella Bella Nails vind je alle informatie over nagelstyling, behandelingen en trainingen. Je kunt zelfs online een afspraak maken. Bij Michella Bella Nails wordt er gewerkt met de beste en meest vertrouwde producten om het beste resultaat te garanderen. Daarnaast worden er ook trainingen aangeboden, zowel voor beginners als voor gevorderden, in de behandelingen Acrylgel en Builder Gel. Klanten zijn zeer tevreden en beoordelen Michella Bella Nails met een 5.0 van de 5.0 sterren op basis van ruim 15+ Google-reviews. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of door een afspraak in te plannen op kantoor.

Wil je weten wat Michella Bella Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michella Bella Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michella Bella Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michella Bella Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Michella Bella Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michella Bella Nails

Bezoekers bekeken ook