Micral Automatisering

Micral Automatisering is een IT-consultancy gelegen aan Jan Tinbergenstraat 182 in Hengelo.

Meer informatie over Micral Automatisering in Hengelo

Tevreden en betrokken medewerkers zijn van onschatbare waarde voor een organisatie. Ze zijn niet alleen productiever en loyaler, maar zorgen ook voor tevreden klanten. Om ervoor te zorgen dat medewerkers graag bij jouw organisatie willen werken, is een goede digital employee experience essentieel. De Employee Experience is belangrijk omdat het niet alleen helpt bij het aantrekken en behouden van medewerkers, maar ook vanwege het feit dat de inzet van deze medewerkers het succes van de organisatie bepaalt. Onderzoek toont aan dat bedrijven met betrokken medewerkers 2,5 keer meer omzet draaien dan hun concurrenten met minder betrokken medewerkers. Daarnaast zijn betrokken medewerkers 87% minder geneigd om te vertrekken dan minder betrokken medewerkers, en organisaties met de beste werknemerservaringen hebben 12% hogere klanttevredenheid.

Wil je weten wat Micral Automatisering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Micral Automatisering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Micral Automatisering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Micral Automatisering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Micral Automatisering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Micral Automatisering

Bezoekers bekeken ook