Mirjam Bon Sportdiëtist

Mirjam Bon Sportdiëtist is een Voedingsdeskundige gelegen aan Praktijkruimte aan de, Uitslagsweg 102 in Hengelo.

Meer informatie over Mirjam Bon Sportdiëtist in Hengelo

Mirjam Bon is een sportdiëtist die mensen helpt om beter te presteren en een fit lichaam te krijgen. Een goede basissportvoeding is essentieel voor elke sporter en samen met een sportdiëtist kan er een uitgebalanceerd sportvoedingsadvies worden samengesteld. De juiste voeding op het juiste moment zorgt voor een beter herstel na het sporten en voorkomt klachten zoals vermoeidheid, hongerklop en blessures. Mirjam Bon begeleidt sporters niet alleen bij het bereiken van een ideale lichaamssamenstelling, maar geeft ook advies over sportvoedingssupplementen en de beste voorbereiding op wedstrijden. In maart 2017 is zij gestart met haar praktijk als sportdiëtist in Hengelo, waar ze ook als diëtist in een algemeen ziekenhuis werkt. Ze heeft ervaring met verschillende aandachtsgebieden, zoals chirurgie, oncologie en maag- en darmproblemen. Mirjam Bon is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Haar praktijkruimte bevindt zich aan de Uitslagweg 102 in Hengelo.

Wil je weten wat Mirjam Bon Sportdiëtist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mirjam Bon Sportdiëtist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mirjam Bon Sportdiëtist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mirjam Bon Sportdiëtist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Mirjam Bon Sportdiëtist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mirjam Bon Sportdiëtist

Bezoekers bekeken ook