MK Baseball and Softball

MK Baseball and Softball is een Atletiekbaan gelegen aan Johan Kaartstraat 72 in Hengelo.

Meer informatie over MK Baseball and Softball in Hengelo

Mark Kolner is een ervaren docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in honk- en softbal. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder CALO, TC2 en TC3. Naast docent is hij ook actief als Beeball instructeur, Beeballcoach A en B en TC2 bij verschillende clubs. Hij heeft gespeeld bij verschillende teams, zowel in de jeugd als senioren, zoals Run'71, BMC Lions, Giants, HCAW, Tex Town Tigers en Quick. Momenteel is hij verbonden aan Tex Town Tigers. Mark Kolner heeft ook zijn eigen bedrijf, genaamd MK Baseball and Softball, gevestigd in Enschede. Hier kunnen mensen terecht voor trainingen en coaching op het gebied van honk- en softbal.

Wil je weten wat MK Baseball and Softball verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MK Baseball and Softball of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MK Baseball and Softball? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MK Baseball and Softball het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar MK Baseball and Softball reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MK Baseball and Softball

Bezoekers bekeken ook