Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen

Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen is een Schilder gelegen aan Steynstraat 22A in Hengelo.

Meer informatie over Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen in Hengelo

Een professioneel schildersbedrijf uit Twente richt zich op binnen- en buitenschilderwerk voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen en woningstichtingen. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, een persoonlijke benadering en een professionele uitvoering. Daarnaast blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt door trends te volgen. Hun winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 en op zaterdag van 9.00-16.00, maar op vrijdag 29 september zijn ze de hele dag gesloten. Het schildersbedrijf is gevestigd in Hengelo en hun telefoonnummer is 074 242 31 39. Bovendien bieden ze een btw-tarief van 9% in plaats van 21%.

Wil je weten wat Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moldovan Schilderwerken en Verf- en Wonen

Bezoekers bekeken ook