MotoPort Hengelo

MotoPort Hengelo is een Motorzaak gelegen aan Enschedesestraat 210 in Hengelo.

Meer informatie over MotoPort Hengelo in Hengelo

Motorzaak MotoPort Hengelo gaat per 1 januari 2024 stoppen met de formule 'MotoPort' en hun eigen weg inslaan. Ze blijven trots op hun dealerschappen van Kawasaki, Indian Motorcycle, Yamaha, Tripteq en EML Sidecars. Daarnaast bieden ze winterstalling aan voor motoren vanaf 23 oktober 2023 en een wasservice voor motorkleding. Ook hebben ze een actie voor de Optimate 4 dual druppellader en een feestelijke actie op geselecteerde Indian Motorcycle modellen. Daarnaast zijn er inruilvoordelen op diverse Yamaha modellen en zijn er Yamaha Kando Weeks met uitzonderlijk veel inruilvoordeel en meer. Klanten kunnen ook vragen stellen via Whatsapp Business en het motorverhuurseizoen is afgelopen. MotoPort Hengelo heeft een grote collectie motorfietsen en motorkleding en staat bekend om hun voorliefde voor zijspannen. Ze zijn dealer van Kawasaki, Indian, Yamaha, Tripteq en EML. Verder organiseren ze motorreizen naar Andalusië en bieden ze Bridgestone bandenpechgarantie aan bij aankoop van een nieuwe set banden.

Wil je weten wat MotoPort Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MotoPort Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MotoPort Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MotoPort Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar MotoPort Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MotoPort Hengelo

Bezoekers bekeken ook